Save-kløveanlæg

Save-kløveanlæg med kædesav

Save-kløveanlæg med kædesav tager typisk større stammediamter end anlæg med savklinge når man sammenholder anlæg i samme størrelse/kategori. Et save-kløveanlæg med kædesav er også mere alsidigt, og egner sig bedre til stammer der varierer meget i stammediameter eller skævhed. Vedligeholdelse/slibning af kæde er nemt at gøre selv og kræver ingen specialværktøj. Sværd og kæde smøres automatisk hver gang der saves.

KS 45s

Palax KS 45 S er den største model med kædesav, og har en utrolig kapacitet, hastighed og kraft til at leve fuldt op til proffesionel brændeproduktion.

Palax D410

Palax D410. Et absolut top-sælgende save-kløveanlæg til både proffesionelle og semi-proffesionelle brændeproducenter.

Palax D360

Palax D360 er det absolut foretrukne valg blandt semi-proffesionelle og almindelige brugere. Et alsidigt anlæg med høj kapacitet, kraft og hastighed.

Save-kløveanlæg med savklinge

Der er tre gode grunde til at vælge et save-kløveanlæg med savkling: Øget savehastighed, minimal vedligeholdelse, og ingen oliespild i savsmuldet. En savklinge holder sig skarp meget længere tid end en savkæde, så du kan bruge tiden på at producere brænde i stedet for at slibe kæde. Savklingen hurtigere til at skære igennem stammen, så du kan producere mere på kortere tid. Med Palax PowerSpeed kløvestempel og/eller Palax Optimi, der tilpasser kløveknivens afstand til kløvestemplet, kan kløvningen nemt følge med den hurtige savklinge.

Palax C1000

Palax C1000 er flagskibet i savklinge-serien. Et top-proffesionelt save-kløveanlæg!

Palax C900.2

Palax C900.2 er et top-proffesionelt anlæg, der producerer brænde hurtigere en nogensinde før.

Palax C750.2

Palax C750 revolutionerer brændeproduktion med dens utrolige kraft og hastighed.