Palax C1000

Specifikationer

Standard 2/6
Tilvalg 2/0, 2/4, 2/8, 2/10, 2/12
Sværd 20"
Transportør 4,3m
Hydr. joystic
Skærelængde 25-55cm
Vægt 1780/1850 kg
16 t PowerSpeed

Palax C1000 is a robust firewood processor for tough professional use

Palac C1000 er et stort og professionelt anlæg i absolut topklasse. Palax C1000 er robust og bygget til kontinuerlig drift til en krævende brændeproduktion der stiller de største krav til udstyret. På grund af den høje savehastighed og ydeevne, er det et af de mest produktive save/kløveanlæg i sin klasse. Det nye, ergonomiske design, gør det let og tilfredsstillende at betjene anlægget. Sikkerhedsnettet er blevet re-designet så det er nemt at kigge igennem til kløveenheden.

Det patenterede kløvesystem, Palax Optimi, optimerer cyklustiden for en kløvning ved at flytte kløvekniven så afstanden mellem denne og kløvestempel passer til den ønskede brændelængde. Det betyder at strækningen kløvestemplet skal tilbagelægge pr. cyklus minimeres og deraf minimeres cyklustiden. En ildgangsventil tilpasser automatisk kløvestemplets hastighed og kløvekraft, så cyklustiden minimeres yderligere. Med Palax PowerSpeed øges kløvestemplets hastighed yderligere hvilket gør kløvningen hurtigere end nogensinde før.

Når dette sammenholdes med den hurtige savehastighed ved den kraftfulde savklinge, er dette anlæg et af de absolut hurtigste og effektive i sin klasse. Hård-metal savklingen på Ø1000 mm arbejder sig hurtigt gennem træet, er miljøvenlig (ingen oliesmøring), og er stort set vedligeholdelsesfri. Savehastigheden kan også justeres så denne passer til hårdheden af træsorten. Anlægget fås med automatisk stramning af remtræk hvilket øger serviceintervallerne for både remme og rem-transmission.

Med et Palax C1000 save/kløveanlæg kan du tage roligt. Anlægget betjenes nemt og bekvemt ved hjælp af joystick. Den fulde hydrauliske kontrol, det robuste stammeindtræk, og det 4,3 meter drejbare transportbånd, gør brændeproduktionen både effektiv og let. Med et automatisk opstrammet kæde-transportbånd øges driftssikkerheden og minimeres vedligeholdelsesomkostningerne i forhold til traditionelle gummibånd – det er ikke uden grund at Palax altid har anvendt dette system.

Kløveknive er produceret i Hardox højstyrkestål og fås i størrelser der kan dele fra 2 til 12 stykker.

Klar til tjeneste

Med et save-kløveanlæg fra Palax.dk kan du være sikker på at din bedste arbejdskammerat altid står klar til at hjælpe dig så du kan nyde synet af stammer der let og hurtig forvandles til brænde – hvad enten det skal varme i din eller en andens brændeovn en kold vinterdag.