Om os

Hvorfor Palax?

Et Palax savekløveanlæg er udviklet på baggrund af mere end 60 års erfaring! Du kan derfor forvente høj driftsikkerhed og minimal vedligehold. Med et Palax savekløveanlæg får du en stabil arbejdspartner der leverer en stabil og høj ydelse så du får det største udbytte for din investering. Den Finske kvalitet udmærker sig ved kritisk materiale valg og et robust design, og hvor hver del er nøje udtænkt og testet. Kun det bedste er godt nok, så derfor vælger man Palax!

Vores vision

Vores vision er at være førende leverandør i Danmark af savekløveanlæg i højeste kvalitet. Vi ønsker at det foretrukne valg af savekløveanlæg altid vil være Palax, og det vil vi sikre ved at levere en god service og høj kvalitet til skarpe priser. Hvordan det? Vi har ingen huslejeomkostninger, og vi tilbyder, som importør i Danmark at sælge direkte til kunden så fordyrende mellemled spares. Vi forhandler kun ét brand, Palax, og sådan bliver det ved med at være!

Vores mission

Om så det er din drengedrøm, til din hobbyvirksomhed, eller til stordrift, så er vores mission at levere det bedste savekløveanlæg der matcher netop dit behov og din økonomi. Vi sørger for at din drøm om et savekløveanlæg kan gå i opfyldelse, og at brændeproduktion bliver sjovt og let som en leg. Ved at vi levere savekløveanlæg i højeste kvalitet, sikre vi at dine forventninger bliver opfyldt og at du vil nyde hver time du laver brænde. Din tilfredshed er vores mål og motivation!