KS 45s

Specifikationer

Standard 2/6
Tilvalg 2/0, 2/4, 2/8
Sværd 20"
Transportør 4,3m
Hydr. joystic
Skærelængde 25-55cm
Vægt 1390/1490 kg
18 t PowerSpeed

Til krævende og proffesionelt brug

Palax KS 45 S er den største model med kædesav og udmønter sig ved stor kapacitet, høj hastighed og ekstrem kløvekraft til proffesionel brændeprocessering.

Den er designet til brændeproducenter der processerer træ med en stor variation i stammediameter.

KS 45 S kan processere stammer op til 45 cm i diameter. Den skiller sig ud fra sine konkurrenter ved at have træk på stamme-fastholdelsesarmen samt ved at have en fald-plade som dirigerer de afskårne stykker til den korrekte position før kløvning.
Nogle gange har selv en proffesionel brug for aflastning: Den fuld-hydrauliske joystik kontrol gør arbejdet nemt og den let-gennemsigtige sikkerhedsafskærmning kan let åbnes så vedligehold nemt kan udføres. Modellen er udstyret med 20″ sværd som med lethed skærer gennem stammen, hvorefter kløvningen starter automatisk.

KS 45 S er udstyret med Palax PowerSpeed som er et patenteret kløvestempel med tre hastigheder for endnu hurtigere kløvning. Men når det er nødvendigt, leverer kløvestemplet en kløvekraft på hele 16 ton, som selv de største stammer må overgive sig til.

KS 45 S er udstyret med en svingbar hydraulisk transportør på 4,3 m, og der er særligt to ting at bemærke: den firkantede konstruktion og åbningen til transportkæden på undersiden. Den firkantede konstruktion er væsentlig stærkere end en traditionel transportør, og åbningen til transportkæden sikrer at skidt og småstykker ikke sætter sig fast og forårsager driftstop. Transportkæden har også væsenlig længere levetid en et almindeligt transportbånd.