Palax C750.2

Specifikationer

Standard 2/4
Sværd 20"
Transportør 4,3m
Hydr. joystic
Skærelængde 25-55cm
Vægt 840/930 kg
6/9 t PowerSpeed

Palax C750.2 revolutionere moderne brændeproduktion med sin utrolige hastighed og kraft

Palax C750.2 revolutionerer brændeproduktionen med sin utrolige hastighed og kraft, og er en uovertruffen maskine i sin klasse for professionel brændeproduktion. Med den super hurtige hård-metal klinge på Ø750 mm kan ingen stamme vide sig sikker når der skal produceres brænde.

Palax C750.2 fås med X-Aim, som er automatisk højdejustering af kløvekniven. Det sikrer en mere ensartet brændeproduktion, og du slipper for at holdeøje og indstille kløveknivens højde. Med en automatisk HighSpeed-ventil sker kløvningen både hurtigt og effektivt, men kombineres det med Palax patenterede PowerSpeed kløvestempel, sker kløvningen hurtigere end nogensinde før (2,6 sek). Kløvekniven er fremstillet Harddox højstyrkestål så den kan modstå selv de mest genstridige brændestrykker.

Palax C750.2 har en solidt indføringsbånd der trækker stammerne in til stoppet og fastholdes af en hydraulisk arm. Hård-metal klingen på  Ø750 mm skærer nemt og hurtigt igennem stammen hvorefter bændestykket kløves og skubbes videre ud til rense risten hvor skidt og små stumper sorteres fra. Hele bagenden på maskinen er blevet gjort bredere for at forbedre rensningen og lette flowet af brænde til transportøren. Den svingbare transportør på 4.3 m sørger for at brænde føres videres til stak, i brændesæk eller i vogn.

Dette save-kløveanlæg er designet til top-professionelle der stiller de største krav til hastighed, effektivitet og driftsikkerhed.
Tag kontrol over din produktion med et save-kløveanlæg fra Palax, du bestemmer hvornår der skal laves brænde!