Palax C900.2

Specifikationer

Standard 2/4
Tilvalg 2/6, 2/8
Sværd 20"
Transportør 4,3m
Hydr. joystic
Skærelængde 25-55cm
Vægt 1450/1530/1550 kg
10 t PowerSpeed

Palax C900 suits heavy-duty professional use in demanding conditions

Palax C900 leveres nu i en ny og forbedret udgave: Palax C900.2, som betyder mere kraft, højere hastighed samt flere smarte funktioner der gør livet som brændeproducent nemmere. Modellen fås nemlig med det nye Palax X-Aim som er automatisk højdejustering af kløvekniven. Ydermere fås modellen som PRO+ med Palax PowerSpeed som øger kløvestemplets hastighed betydeligt.

Palax C900.2 er et save/kløveanlæg med savklinge for krævende og professionelle brugere og er nu mere kraftfuld end nogensinde før. Hård-metal klingen på Ø900 mm skærer nemt og hurtigt igennem stammerne på rekordtid og suppleres super godt af det hurtige og patenterede kløvesystem Palax Optimi så brændeproduktionen bliver hurtigere end aldrig før.

Modellen tilbydes med tre forskellige former for drivkraft: PTO, elektrisk, eller som kombination PTO/elektrisk. Den er udstyret med en hydraulisk arm der fastholder stammen under savning samt et 4,3 m transportbånd med justerbar hastighed. Palax C900.2 er forberedt med hydrauliske udtag til stammebord (Palax Log Deck) så du ikke skal bekymre dig om muligheden for eventuelle fremtidige opgraderinger. Med den fuld-hydrauliske kontrol af anlægget er brændeproduktion både sjovt og nemt.

Det patenterede kløvesystem, Palax Optimi, optimerer cyklustiden for en kløvning ved at flytte kløvekniven så afstanden mellem denne og kløvestempel passer til den ønskede brændelængde. Det betyder at strækningen kløvestemplet skal tilbagelægge pr. cyklus minimeres og deraf minimeres cyklustiden. En ildgangsventil tilpasser automatisk kløvestemplets hastighed og kløvekraft, så cyklustiden minimeres yderligere. Med Palax PowerSpeed øges kløvestemplets hastighed yderligere hvilket gør kløvningen hurtigere end nogensinde før.